Για εργοδοτικούς φορείς

Για εργοδοτικούς φορείς

Συνεργασία Γραφείου Διασύνδεσης  με εργοδοτικούς φορείς

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) σχεδιάζει και υλοποιεί μια σειρά από δράσεις στοχεύοντας στην υποστήριξη των φοιτητών, φοιτητριών & αποφοίτων του πανεπιστημίου στο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας. Σκοπός της λειτουργίας του είναι η διευκόλυνση της ένταξης των πτυχιούχων στην αγορά εργασίας και για να το επιτύχει αυτό παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης, πληροφόρησης, συμβουλευτικής υποστήριξης και δημιουργεί διαύλους επικοινωνίας με το χώρο της εργασίας.

Το 2010 συγκροτήθηκε η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ), η οποία συμπεριλαμβάνει το Γραφείο Διασύνδεσης, το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης και τη Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας, με σκοπό την ανάπτυξη μιας ενιαίας στρατηγικής σε θέματα που αφορούν τη σταδιοδρομία των νέων επιστημόνων, λειτουργώντας με κοινό πληροφοριακό σύστημα.

 

Αναζητάτε προσωπικό για την επιχείρησή σας;

Εάν είστε εργοδοτικός φορέας, επιχείρηση ή ιδιώτης, μπορείτε να συνεργαστείτε με το Γραφείο Διασύνδεσης δημιουργώντας το δικό σας λογαριασμό στο Πληροφοριακό Σύστημα της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Α.Π.Θ (http://dasta.auth.gr/register.aspxκαι να έχετε έτσι τη δυνατότητα:

>     Να γνωρίσετε και να εκτιμήσετε τις δυνατότητες και τα προσόντα των αποφοίτων του Α.Π.Θ. (http://www.auth.gr/faculties).

>     Να αναζητήσετε προσωπικό τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για την επιχείρησή σας  για νέες θέσεις εργασίας ή θέσεις πρακτικής άσκησης.

>     Μπορείτε να εισάγετε, πολύ εύκολα, αγγελία εργασίας η οποία δημοσιεύεται αυτόματα στην ιστοσελίδα της ΔΑΣΤΑ και αποστέλλεται μέσω e-mail στα ενδιαφερόμενα μέλη (φοιτητές, αποφοίτους, μέλη ΔΕΠ).

>     Μπορείτε επίσης, ν’ αναζητήσετε υποψήφιους εργαζόμενους από τη βάση βιογραφικών των αποφοίτων του Α.Π.Θ. φιλτράροντας τα αποτελέσματα σύμφωνα με τα κριτήρια που επιθυμείτε (π.χ. βάσει Σχολής/Τμήματος, τίτλων σπουδών, ξένων γλωσσών, προϋπηρεσίας κ.λ.π.).

>     Να παρουσιάσετε το προφίλ και τις δραστηριότητες της επιχείρησής σας μέσα από το Πληροφοριακό μας Σύστημα,

>     Να λαμβάνετε το τριμηνιαίο ενημερωτικό, ηλεκτρονικό newsletterτης ΔΑΣΤΑ προκειμένου να είστε σε επαφή και να ενημερώνεστε για τις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες των δομών της.

>     Τέλος, μπορείτε να συμμετέχετε στο δίκτυο συμβούλων - επαγγελματιών (μεντόρων) προκειμένου να παρέχετε χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για την αγορά εργασίας στους φοιτητές και αποφοίτους.

 

Όλες οι υπηρεσίες του Γραφείου Διασύνδεσης παρέχονται δωρεάν.

 

Επικοινωνήστε με το Γραφείο Διασύνδεσης του Α.Π.Θ.

O      Για πληροφορίες, διευκρινήσεις, προτάσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2310996646, κα Μ. Βογιατζή ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Log in