Αναζήτηση βιογραφικών

Π.Μ.Σ. Νεφρολογική Φροντίδα

Rate this item
(0 votes)
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
 
Π.Μ.Σ. Νεφρολογική Φροντίδα
 
Το τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας οργανώνει και λειτουργεί από το ακαδ. έτος 2017-2018 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ) με τίτλο «Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στη Νεφρολογική Φροντίδα» (ΦΕΚ τ.Β΄2283/5-7-2017).
 
Αντικείμενο - Σκοπός
Αντικείμενο και σκοπός του ΠΜΣ «Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στη Νεφρολογική Φροντίδα» είναι:
Η κατάρτιση και εξειδίκευση στη σύγχρονη κλινική και νοσηλευτική Φροντίδα σε ένα πεδίο αιχμής όπως είναι η Κλινική Νεφρολογία, η Εξωνεφρική Κάθαρση (Αιμοκάθαρση, Περιτοναϊκή Κάθαρση) και η Μεταμόσχευση.
Η διεξοδική και σε βάθος εκπαίδευση, βασισμένη στα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά και κλινικά δεδομένα, με σκοπό την παροχή των απαραίτητων εφοδίων και δημιουργία ειδικών με τις απαιτούμενες δεξιότητες για επιτυχή σταδιοδρομία στον ιδιωτικό, δημόσιο και ακαδημαϊκό τομέα.
Η προετοιμασία για μεταπτυχιακές σπουδές διδακτορικού επιπέδου.
 
Μεταπτυχιακοί Τίτλοι
Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) απονέμει τον τίτλο «Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στη Νεφρολογική Φροντίδα».
 
Κατηγορίες Πτυχιούχων
Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Ιατρικής, Νοσηλευτικής της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Επίσης γίνονται δεκτοί
πτυχιούχοι Α.Ε.Ι. και ΤΕΙ με τίτλο συναφούς αντικειμένου με τους τομείς της Ιατρικής, της Νοσηλευτικής ή της Νεφρολογίας ή με αποδεδειγμένη επαγγελματική ή ερευνητική εμπειρία στους τομείς αυτούς. Οι κάτοχοι τίτλου πτυχίου της αλλοδαπής οφείλουν να προσκομίσουν την αναγνώριση του τίτλου τους από τον ΔΟATΑΠ.

Περισσότερες Πληροφορίες

Πληροφορίες (κ. Σοφία Φιλιπποπούλου) στο τηλ. 0030-2413501667,
Email: nephro Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Επιστημονικός Υπεύθυνος Ιωάννης Στεφανίδης Καθηγητής Παθολογίας-Νεφρολογίας
 
Address: 30, Vakchou Street 54629, Thessaloniki, Greece,   Phone: +30 2310 501515,    Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 Σελίδα Μεταπτυχιακού http://www.med.uth.gr/DetailsStat.aspx?StatId=6185

Additional Info

  • Επιστημονικό Αντικείμενο: Ιατρική
  • Πάροχος Μεταπτυχιακού: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
  • Οδηγεί σε: Διδακτορικό
  • Δίδακτρα: Όχι
Read 180 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Log in