Φορείς & Επιχειρήσεις

Φορείς & επιχειρήσεις

Συνεργαστείτε με το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της χώρας

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) σχεδιάζει και υλοποιεί μια σειρά από δράσεις στοχεύοντας στην υποστήριξη των φοιτητών/τριών & αποφοίτων του πανεπιστημίου στο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας. Αποστολή  του είναι η διευκόλυνση της ένταξης των πτυχιούχων στην αγορά εργασίας και για να το επιτύχει αυτό παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης, πληροφόρησης, συμβουλευτικής υποστήριξης και δημιουργεί διαύλους επικοινωνίας με την αγορά εργασίας.

Συνεργασία με εργοδότες :

Αναζητάτε προσωπικό για την επιχείρησή σας;

Εάν είστε εργοδοτικός φορέας, επιχείρηση/οργανισμός/ερευνητικό κέντρο μπορείτε να συνεργαστείτε με το Γραφείο Διασύνδεσης δημιουργώντας το δικό σας λογαριασμό στην ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης (εγγραφή εταιρίας για έγκριση) και :

  • να παρουσιάσετε το προφίλ και τις δραστηριότητες της επιχείρησής σας μέσα από το πληροφοριακό μας σύστημα,
  • να αναζητήσετε προσωπικό τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για την επιχείρησή σας  για νέες θέσεις εργασίας ή θέσεις πρακτικής άσκησης.

Στείλτε μας τις θέσεις εργασίας (εδώ/φόρμα) που θέλετε να καλύψετε και εμείς μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τους αποφοίτους του πανεπιστημίου μας που αναζητούν απασχόληση και να τους ενημερώσουμε μέσω των υπηρεσιών μας: ιστοσελίδα, καθημερινό ηλεκτρονικό newsletter, social media (facebook, Linkedin). (εναλλακτικά να βάλουμε αποστολή word pdf εδώ?...)

Μπορείτε επίσης, ν’ αναζητήσετε υποψήφιους εργαζόμενους από τη βάση βιογραφικών των αποφοίτων του ΑΠΘ (εδώ/βάση βιογραφικών) φιλτράροντας τα αποτελέσματα σύμφωνα με τα κριτήρια που επιθυμείτε (π.χ. βάσει Σχολής/Τμήματος, τίτλων σπουδών, ξένων γλωσσών, προϋπηρεσίας κ.λ.π.).

Τέλος, μπορείτε να συμμετέχετε στο δίκτυο συμβούλων - επαγγελματιών (μεντόρων) προκειμένου να παρέχετε χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για την αγορά εργασίας στους φοιτητές και αποφοίτους. (εδώ για εγγραφή στην υπηρεσία mentoring ως μέντορες)

Ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε σε εκδηλώσεις σταδιοδρομίας;

Μπορείτε να έρθετε στην πανεπιστημιούπολη να κάνετε παρουσίαση για την εταιρία ή το φορέα σας, για τη δραστηριότητά σας και τις προοπτικές απασχόλησης αποφοίτων, ώστε να ενημερωθούν οι νεοεισερχόμενοι στον επαγγελματικό στίβο και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τα επόμενα βήματα της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας με αφορμή τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις στην αγορά εργασίας.

Πάρτε μέρος στις Ημέρες Καρέρας κάθε Μάϊο!

Κάθε χρόνο το ΓΔ του ΑΠΘ διοργανώνει το Μάϊο εκδήλωση “Ημερών Καριέρας” όπου έχετε τη δυνατότητα να συναντήσετε τους τελειόφοιτους, απόφοιτους, τους νέους ερευνητές του ΑΠΘ στον ειδικά διαμορφωμένο συνεδριακό χώρο προκειμένου να συγκεντρώσετε βιογραφικά σημειώματα, να κάνετε προσωπικές συνεντεύξεις και να συζητήσετε μαζί τους τις προοπτικές απασχόλησής τους στον φορέα σας.

Link Ημέρες Καριέρας των προηγούμενων ετών 

Επικοινωνήστε με το Γραφείο Διασύνδεσης του Α.Π.Θ.

Για πληροφορίες, διευκρινήσεις, προτάσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2310996646, κα Μ. Βογιατζή ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Log in