Φοιτητές & Απόφοιτοι

Φοιτητές & απόφοιτοι

Μετά το πτυχίο τι; Το Γραφείο Διασύνδεσης του ΑΠΘ είναι δίπλα σας, να σας βοηθήσει στο να βρείτε τη δική σας απάντηση σε αυτή την ερώτηση! Μάθετε πως.

Μπορείτε μέσα από τη σελίδα του να αναζητήσετε εργασία, πρακτική άσκηση ή μια ερευνητική θέση.

Σας βοηθά να βρείτε πληροφόρηση σχετικά με μεταπτυχιακά και υποτροφίες.

Tο Γραφείο Διασύνδεσης παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε φοιτητές/ απόφοιτους που ανήκουν σε Ευάλωτες Κοινωνικά Ομάδες προκειμένου να βοηθήσει ουσιαστικά και να υποστηρίξει την επαγγελματική ανάπτυξη των φοιτητών και αποφοίτων του Ιδρύματος το Γραφείο Διασύνδεσης έχει αναπτύξει και προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού σε θέματα σπουδών και σταδιοδρομίας από ειδικευμένους στον τομέα συμβούλους.

Είστε τελειόφοιτος/ή ή απόφοιτος/η του Α.Π.Θ. και ενδιαφέρεστε να ασχοληθείτε με το ελεύθερο επάγγελμα ή να ανοίξετε την δική σας επιχείρηση; Έχετε μια επιχειρηματική ιδέα αλλά δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε; Το Γραφείο Διασύνδεσης μπορεί να σας βοηθήσει στα πρώτα σας βήματα!

Πληροφορίες για τους απόφοιτους Ιατρικής Σχολής, προκειμένου να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο της επαγγελματικής τους πορείας, ώστε να διοριστούν σε μία θέση αγροτικού ιατρείου ή ιατρικής ειδικότητας.

Το γραφείο διασύνδεσης μπορεί να σας φέρει σε επαφή με το δίκτυο ακαδημαϊκών Συμβούλων του ΑΠΘ. Οι σύμβουλοι παρέχουν καθοδήγηση για την ανάπτυξη και την επίτευξη ουσιαστικών εκπαιδευτικών, επαγγελματικών και προσωπικών στόχων.

Log in