ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 06:59

13ο ΒΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ Α.Ε. Τσιμέντων TITAN

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι η Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ διοργανώνει την Παρασκευή 11/5/2018 στο εργοστάσιό μας στη Θεσσαλονίκη (περιοχή Ευκαρπίας) το 13ο κατά σειρά «Βήμα του Μεταπτυχιακού Φοιτητή».
 
Το «Βήμα» είναι ένας θεσμός που δημιουργήσαμε το 2002 με την ευκαιρία συμπλήρωσης ενός αιώνα λειτουργίας της Εταιρίας μας, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με στόχο να συμβάλει ουσιαστικά στην ενημέρωση των αυριανών στελεχών της οικονομίας για τις συνθήκες που επικρατούν στον κόσμο των επιχειρήσεων, αλλά και στη διεθνή αγορά. Στην εκδήλωση συμμετέχουν περισσότεροι από 120 φοιτητές μεταπτυχιακών προγραμμάτων από το  Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Anatolia College και το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος.
Το θέμα της εκδήλωσης έχει τίτλο:
 
«Το σήμερα και το αύριο στην αγορά εργασίας»
 
Στο α΄ μέρος της εκδήλωσης οι  ομιλητές θα συζητήσουν με τους φοιτητές τις τάσεις, τις προκλήσεις καθώς και τις εμπειρίες τους σχετικά με το εργασιακό περιβάλλον της ψηφιακής εποχής και στο β΄ μέρος της εκδήλωσης οι φοιτητές, μέσω μίας άσκησης αυτογνωσίας, θα εντοπίσουν τα χαρακτηριστικά που συντελούν στην προσωπική και επαγγελματική επιτυχία τους.
 
 
Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης, παρακαλούμε δηλώστε την συμμετοχή σας  μέχρι τη Δευτέρα 7/5/2018
 
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:
  • Γραμματεία Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στα Οικονομικά - Master in Economics, τηλ. 2310 991970, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Γραμματεία MBA,  τηλ. 2310 991180, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Γραμματεία Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών "Εφοδιαστική και Διοίκηση Αλυσίδας Εφοδιασμού", Δευτέρα-Πέμπτη 16:00-21:30 τηλ. 2310.991180, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Γραμματεία  Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών "Πληροφορική & Διοίκηση" τηλ. 2310 998410, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Α.Ε ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ, κ. Αίγλη Τουρίμπαμπα, Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος, τηλ. 210 2591 476, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
 
Read 147 times

Log in