ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 06:55

Νέες ευκαιρίες εργασίας στον Ιατρικό τομέα! Ιατρικές Ημέρες Καριέρας στη Θεσσαλονίκη & στην Αθήνα

Τηλ: +4 0371 382 348                                 
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                
 
Θεσσαλονίκη 10 Απριλίου 2018
 
 
Νέες ευκαιρίες εργασίας στον Ιατρικό τομέα!
 
 
Το Careers in White διοργανώνει δύο νέες Ιατρικές Ημέρες Καριέρας στις  5 Μαΐου στην Αθήνα και 6 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη, στα ξενοδοχεία Electra Palace.
 
Οι Ιατρικές Ημέρες Καριέρας έρχονται με νέες ευκαιρίες εργασίας στον Ιατρικό τομέα, για όσους επιθυμούν να εργασθούν σε κάποια από τα κορυφαία νοσοκομεία και κλινικές της Ευρώπης
 
Το Careers in White φέρνει στην Ελλάδα ορισμένα από τα μεγαλύτερα γραφεία εύρεσης εργασίας στον Ιατρικό τομέα από όλη την Ευρώπη, που προσφέρουν θέσεις εργασίας στη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Σουηδία, τη Δανία, τη Νορβηγία και τη Φινλανδία.
Οι εκδηλώσεις μας απευθύνονται σε Ειδικούς και Ειδικευόμενους Γιατρούς, Οδοντιάτρους, Γενικούς Γιατρούς, Φυσιοθεραπευτές, Νοσηλευτές, Φροντιστές και βοηθητικό Ιατρικό προσωπικό που αναζητά νέες ευκαιρίες καριέρας.
 
Η 18η σειρά Ιατρικών Ημερών Καριέρας θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 ως τις 16:00:
• στις 5 Μαΐου στο Electra Palace της Αθήνας 
• στις 6 Μαΐου στο Electra Palace της Θεσσαλονίκης 
 
Η είσοδος είναι δωρεάν!
 
Συμβουλεύουμε τους υποψήφιους να έχουν μαζί το βιογραφικό τους για να μπορούν να δηλώσουν στις προσφερόμενες θέσεις. 
 
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Ημέρες Καριέρας Careers in White καθώς και τις εταιρίες που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μπορείτε να βρείτε στη σελίδα:www.careersinwhite.com/fairs
 
Read 168 times

Log in